مقاله توليد رنگدانه از زائدات گوجه فرنگي

    —         —    

ارتباط با ما     —     لیست پایان‌نامه‌ها

... دانلود ...

بخشی از متن مقاله توليد رنگدانه از زائدات گوجه فرنگي :


محل انتشار: همایش ملی پژوهشهای کاربردی در علوم و مهندسی
تعداد صفحات: 1
نویسنده(ها):
محمد شکرانی – کارشناس تجار یسازی, پژوهشکده سامانه های حمل و نقل فضایی
مونا قاسمی – کارشناس زراعت و اصلاح نباتات, پژوهشکده سامان ههای حمل و نقل فضایی

چکیده:
نقش رنگدانه ها در صنایع غذایی از فراورده های پروتئینی تا لبنی, ایجاد ظاهر مناسب برای فراورده و ترغیب مصرف کننده به خرید آن است. به بیان دیگر از آنجا که مغز انسان قادر است ارتباطی بین یک غذای خاص بارنگ آن برقرار نماید, همواره رنگ مناسب غذا تداعی کننده طعم مطلوب آن می باشد. علاوه بر این, رنگ مواد غذایی نمایانگر کیفیت آنها از لحاظ بهداشتی و سلامتی می باشد. رنگدانه ها در بسیاری از صنایع غذایی مانندتولید شیرینی, بستنی و سایر مواد لبنی, انواع سس, فراورده های پروتئینی, غذاهای آماده, نوشیدنی ها و غیره کاربرد دارند.با وجود اینکه در حال حاضر اغلب رنگ های مورد استفاده در صنایع غذایی به صورت مصنوعی تهیه می شوند,استفاده از رنگدانه های طبیعی و گیاهی از دیرباز مورد توجه بوده است. در این مقاله, استحصال رنگدانه های گوجه فرنگی بررسی خواهد گردید

لینک کمکی